Η
τελική εκδήλωση του FoodFlow πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 2 Ιουλίου στις
εγκαταστάσεις του Frederick University στην Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία!
Οι 30 συμμετέχοντες, ακαδημαϊκοί, μάγειρες, σεφ,
μέλη του CyprusChefAssociation και του CyprusHotelsAssociation και άλλοι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να
συναντηθούν και να δουν από κοντά το σύστημα του FoodFlow που
αναπτύχθηκε στα πλαίσια του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από το ίδρυμα
Έρευνας και Καινοτομίας.
Κατά
την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και συζητήθηκε το πρόβλημα της
σπατάλης φαγητού στις κουζίνες ξενοδοχείων, που οφείλεται και πως μπορεί να
αντιμετωπιστεί μέσω της καινοτόμας λύσης του Food Flow.
Ευχαριστούμε
όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής, όλους όσους μας
τιμήσαν με την παρουσία τους, καθώς και όσους συνεισφέραν στην ανάπτυξη και
ολοκλήρωση του συστήματος!